Kontakt: e-post - mobil 94 27 99 74

 x 

Handlekurv er tom

Over 10 års erfaring

Vi har no halde på i over 10 år med salg/support på paragliderutstyr.
- OG NO HAR ME OPNA BUTIKK I VANGSGATA 6 PÅ VOSS !!

Yeti enduro sykler

Yeti enduro sykler

Vi er forhandler av sykkel merket YETI. Yeti er et high end merke innen terrengsykkel. Karbon rammer med kun de beste innen bremser, gir og dempere. 

Les mer …

U-Turn Vision EN-B

U-Turn Vision EN-B

Ny vinge som lover lange xc turer. U-turn lover hele 11.6 i glidetall!. Perfekt vinge til deg som vil ha en distanse vinge med egenskaper du normalt finner i C klassen. 

Les mer …

Icaro BUTEO XC

Icaro BUTEO XC

Icaros high end B vinge. Nydelige ytelser, 80 celler, 82 støtte celler, totalt 162 LE ribs. Teknologi som du normalt finner i EN-D vinger!

Les mer …

Sup'air SORA²

Sup'air SORA²

Ny tandem fra SUP'AIR som heter SORA². Enda bedre ytelser, bedre handling, nydelige start og lande egenskaper. Kommer i 2 størrelser og 4 flotte farger.

Les mer …

Triple Seven Q-LIGHT

Triple Seven Q-LIGHT

Q-Light er lettvekt versjonen av den fantastiske Queen² er nå klar for levering i alle størrelser. Queen² har vist gode resultater verden over i konkurranser og lange xc turer. Vi vet att den er fantastisk bra. Bestill din Q-Light nå, den er enda bedre !

Les mer …

NEO

NEO

NEO har blitt en av våre leverandører. Vi holder på og oppdatere våre web sider med produkter. NEO er et fransk merke som er store innen speedriding, men har også senere tid laget noen veldig gode paraglider seler både til fjellturer og XC. Meget høy kvalitet og alt produsert i europa.

Les mer …

Kontakt oss

Spørsmål? Forslag? Ris og ros? ikke nøl med å ta kontakt!

Butikken

  • Vangsgata 6
  • 5700 Voss

Post

  • Skulestadvegen 118
  • 5710 Skulestadmo

Kontakt oss på: