Kontakt: e-post - mobil 94 27 99 74

 x 

Handlekurv er tom

Vi har blitt forhandlere av YETI her på Vestlandet. Yeti er et high end merke innen terrengsykkel og det er ikke spart på noe av utstyret som er i toppmodellene. Vi tar mot forhands bestilling på 2020 modeller nå med levering i Mars 2020. Bestiller du før 15 oktober kan vi gi 10% inkludert montering. Ta kontakt for pris.

Yeti er verdensledende innen terrengsykling og har 5 flotte modeller med det patenterte systemet INFINITY SWITCH. Dette er et system som sitter og styrer bevegelsen til bakhjulet. Hensikten til systemet er å bli kvitt et kjent problem med dårlig kraftoverføring når du ønsker å klatre effektivt. Med dette systemet trenger du ikke alltid låse bak-demper i oppover bakken. Systemet krever stive, harde karbon rammer, og kommer derfor ikke i aluminium. Alle rammer er svært sterke og har livstidsgaranti. Det finnes også en god avtaler på pris til ny rammer om man klarer og skade den en dårlig dag i terrenget.

Det finnes 5 modeller alle for terreng sykling. Nummer på modellen forteller om vandringer på bak demper. Er du den som liker og pumpe innover fjellstier og gjør dette mest, vil XC versjonen SB 100 være alternativet for deg. Det finnes SB 130, SB 150 og det siste tilskuddene for 2020 er SB 165 og SB140

Vi kommer med demoer i vår butikk på utvalgte modeller til sesongen 2020. På den måten kan du låne med deg sykkelen og herje i skogen før du eventuelt bestemmer deg. Med butikklokale rett ved Voss Gondol, er det kort vei til flotte stier og nedfarter. Vi vil kunne tilby service på yeti sykler, trenger du deler så skaffer vi dette.

Vi tar opp bestillinger fra nå. Levering på 2020 sykler starter da i MARS 2020.

Vi kommer også til og tilby oppgraderinger og montering av enduro sykler. Vi har fått avtaler hos FOX,SRAM, SHIMANO, ROCKSHOX

OG MYE MER. Ta kontakt om det er noe du har lyst på. Vi kan levere og montere.

 

Utvalgte produkter

Nye produkter

Mykje og mangt …

  • Meld deg på nyheitsbrevet vårt:

  • Glimt frå ein fin flydag på Voss... PS: Kuene ER bare statister.
  • Speedriding fra Horgaletten

Luftleik

på bakken …

Kontakt oss

Spørsmål? Forslag? Ris og ros? ikke nøl med å ta kontakt!

Butikken

  • Vangsgata 6
  • 5700 Voss

Post

  • Skulestadvegen 118
  • 5710 Skulestadmo

Kontakt oss på: